Hvad er Neurofeedback?

Hjernens biologi kan påvirke, hvordan vi tænker, føler og fungerer. Hjernebølger spiller en afgørende rolle for vores mentale sundhed, da de kommunikerer og understøtter hjernens funktion. Når disse hjernebølger bliver dysregulerede og låses fast i usunde mønstre, kan det påvirke vores velbefindende negativt og føre til psykiske eller neurologiske symptomer.

“Jeg sover stort set hver nat nu, og det er meget nyt for mig for jeg kan ikke mindes hvor lang tid det er siden at jeg har sovet igennem”

Betina

“Jeg startede med neurotræning fordi jeg døjer rigtig meget med angst og hovedpine, og så har jeg også ADHD. Da jeg startede, var jeg både på medicin for ADHD og for min søvn, og for min angst. I dag er jeg medicinfri.”

Emma

“Det var faktisk ikke før mere end en eller to gange før jeg kunne mærke en forskel. Der var nogle ting der faldt på plads herinde, og jeg fik meget mere ro og et meget bedre overblik.“

Kristina

“Jeg døjede meget med tankemylder, temperament, sidde stille, der var uro i kroppen. I dag har det hjulpet mig meget. “Jeg har nemmere ved at koncentrere mig, sidde og lukke lidt ind i mig selv.”

Viktor

“Jeg er neurotræning evigt taknemlig for at give mig styrken og den lille bid overskud, der gjorde, at jeg ikke endte i et hul, jeg ikke kunne komme op af. Mattias får min varmeste anbefaling.”

Camilla

“Jeg kunne dufte nye ting, og føle mig helt høj på energi. Det lyder underligt, men det hjalp så meget på mit sind. I dag er jeg røgfri, depressionen har lagt sig, min angst er væk, og jeg er lige blevet far.”

Mathias

Hvordan virker Neurofeedback?

Ved at placere små sensorer på hovedet kan træneren registrere hjernens elektriske aktivitet og give den mulighed for at få feedback om sin egen funktion. Gennem syns- og høresansen kan hjernen lære at forstå, hvordan den arbejder, hvilket åbner døren til en dybere indsigt og forbedret velvære. Nogen kan være bekymrede ved tanken om at få elektroder placeret på hovedet. Derfor er det vigtigt at understrege, at neurofeedback udelukkende måler hjernens aktivitet og ikke påfører nogen form for eksterne stimuli.

Hvem kan have glæde af Neurofeedback?

Neurofeedback er en effektiv træningsmetode, der kan bruges til at støtte både børn og voksne på tværs af forskellige tilstande og funktionsniveauer. Det skyldes, at hjernen på naturlig og ubevidst vis lærer at forbedre sin egen regulering. Uanset om man normalt har svært ved at sidde stille, vil de fleste opleve en behagelig ro og afslapning, når træningen går i gang. Herinde kalder vi det for indre massage. Neurofeedback er ikke blot effektivt – det er også en motiverende og afslappende proces, der giver resultater uden at kræve anstrengelse fra dig.

Træning for din hjerne

Neurofeedback er en ikke-invasiv træningsmetode, der retter op på ubalancer i hjernebølgeaktiviteten og hjælper personer med at opnå dybere heling samt forbedret funktion i hverdagen.

NeuroTræning

Neurofeedback er blevet grundigt undersøgt og anvendt til en bred række hjernerelaterede tilstande

ADD/ADHD ANGST AUTISME
DEPRESSION EPILEPSI HJERNERYSTELSE
MIGRÆNE MISBRUG PTSD
TRAUMER STRESS OCD

Derudover kan det også hjælpe med andre besvær såsom:

KONCENTRATIONSBESVÆR HUKOMMELSESBESVÆR
SØVNBESVÆR INDLÆRINGSVANSKELIGHEDER
PEAK PERFORMANCE MEGET MERE
Ovenstående liste er ikke udtømmende, så kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, Neurofeedback er noget for dig.

Hos NeuroTræning er vores ekspertise solidt forankret, så vi kan sikre et stærkt og pålideligt fundament for vores arbejde.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om Neurofeedback, hvor vi kan afgøre om træningsformen er det der skal til for at du opnår en bedre hverdag, et større velvære og en aktiv løsning på dine udfordringer.

Indblik i et forløb

I dine neurofeedback-sessioner vil din træner nøje lytte til dig og din tilbagemelding for at skræddersy forløbet til netop din hjernes behov.

Information

Hvert forløb starter altid med en sparringssamtale, hvor vi sammen kortlægger dine symptomer og udfordringer, så vi kan skabe en målrettet plan.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vores neurotræningsforløb kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte Mattias.